(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Stiertje 1/8

2019

Een klein stiertje met veel beweging in het lijf . Strakke vorm . Massief gegoten in kunsthars . Kleur blauw/zwart. Geplaatst op een hardstenen sokkel.

glazen schaal ochtendgloren

2015

Glazen schaal , Gefused en daarna gebogen . De glazen schaal is afwasbestendig en voedselveilig. Het is 100% glas en ovengevormd. Eigen ontwerp en eenmalig( unicum). Het turkooise deel is transparant met kleine luchtbelletjes (wat een sprankelend effect geeft) en de oranje/geel/bruine  baan is niet transparant Mijn glas wordt gestookt met stroom wat met zonnenergie is opgewekt.       

De melkboer 2

2019

Uit de serie Verbeelde Schilderijen . Schilderij met een melkbus, koeien en klompen. Friese klompen omdat Friesland bekend staat om zijn Friese stamboekkoeien. De koeien zijn klein omdat de veestapel moet krimpen. Kleiner koeien is misschien een idee . Acrylschilderij op linnen canvas, direct op te hangen . Mijn verbeelde schilderijen zijn deels vrij werk en in opdracht. Met uw fotomateriaal en mijn fantasie . Heeft u vragen dan graag een mail. Gratis verzending binnen Europa. Rest van de wereld 100 euro extra verzendkosten.

Beste vriendin

2020

Een schilderij met twee meisjes op een schommel. Je ziet dat het beste vriendinnen zijn. Acryl  en inkt op linnen doek. Direct op te hangen.Gratis verzending binnen Europa. Verzending buiten Europa 150 euro verzendkosten.

Girl on a swing 1

2019

Een klein schilderijtje van 30 x30 cm. Geschilderd met acryl en inkt op een katoenen canvas. Een minimalistisch landschap opgezet met veel kleurnuances. Het meisje op de schommel staat voor vrijheid. Uit de serie Into the great wide open, Gratis verzending binnen Nederland

Boy in the jungle 4

2020

Een schilderij uit de serie "verbeelde schilderijen". De jongen klimt zich een weg naar boven , Geschilderd met acrylverf en inkt op een linnen doek van 90 x 60 cm. Direct op te hangen. VERKOCHT

Mooie auto

2020

Dit schilderij is geschildert  met acryl en inkt. Met een vleugje humor. Direct op te hangen. Linnen canvas 60 x40 cm. Een dag op stap met de nieuwe auto.

wandobject groen

2017

Wandobject van gefused glas . Hangt 2 cm van de wand waardoor de kleuren van het glas als schaduw op de muur te zien zijn, afhankelijk van de lichtinval.  

Rode tulpen en paraplu

2019

Een schilderij geschilderd op linnen . Acryl en inkt . Een schilderij van 55x70 cm. De kinderen kijken verwonderd naar de lucht , het regent parapluus.  Schilderij uit de serie"Verbeelde schilderijen". Inclusief verzendkosten binnen Europa. Rest va de wereld 150 euro.

Borstbeeld

2017

Een borstbeeld van serpentijn op een hardstenen sokkel. de sokkel is h6xb13xd8.  

hanger glas met spang

2016

Glazen hanger met spang. Glasfusing. 6mm dik 

manchetknopen glazen

2016

Gefusede glazen manchetknopen. Donkerblauw, paars

schaal glas amber

2016

Glazen schaal , glasfusing , amberkleurig transparant , opaak wit en verschillende andere glaspoeders, voedselveilig en afwasbestendig,  een eigen uniek ontwerp ,  doorsnee 40 cm. 6mm. dik glas .    

Stier

2017

Een stier van serpentijn met krachtige vormen.Geplaatst op een hardstenen sokkel. Unicum.

staand

2018

Staand een strak beeldje van gegoten glas. De mal wordt met glas in de oven uitgestookt.(kilncasting). Het is een roodbruine kleur glas. Door het lichtinval verandert  de kleur van het glas gedurende de dag. Op hardstenen sokkel.

Een regenachtige dag op het strand

2019

Schilderij op linnen doek. Een kindje in regenjas en een hondje samen in de regen. Gemaakt met een beetje humor. VERKOCHT

Torso wit albast

2020

Een torso van wit albast geplaatst op een hardstenen sokkel . De sokkel is 12cm. b 8cm.d en 3cm. h.Geinspireerd op de lichaamshouding/beweging van de torso. 

Dutch like skating 3

2020

 Een kenmerkend iets voor Friesland zeilen in de zomer en schaatsen in de winter.  Gemaakt op een originele houten schaats en afgewerkt met wielen, kunsthars en gouden en zwart acryl. Het zeil is gemaakt van gefused blauw wit glas met een relief erin.   

Dancing colors 1

2019

Schilderij op dubbeldik canvas. Diect op te hangen geen lijst nodig. Kleurijk. afmeting 130x90 cm. dik 4. Het schilderij is voorzien van een transparante u.v. bestendig vernis , semi gloss.

Orange landscape

2018

Geschilderd op populieren multiplex 15 mm. dik Zijkanten ook beschilderd.  Vooerzien van een uv, zijdeglans,  protected vernis.Voorzien van ophangsysteem.

Red and blues 1

2018

Een kleurig schilderij met als basis rood en blauw. De zijkanten zijn ook beschildert. Direct op te hangen .Artel katoenen doek.

Spelevaren glas

2018

Een beeld van gegoten glas . Glasdikte 3.5 cm. Amberkleurig.Op hardstenen sokkel.

Colors 1

2019

Een kleurrijk abstract schilderij. Geschilderd met acryl op linnen, afmeting 50x100 cm. Dubbeldik doek 4 cmm dik. Artel frame.Een schilderij wat in vele kleurlagen is opgezet. Hierdoor ontstaat diepte en veel nuance in de kleur.Direct op te hangen

trots 2/8

2019

Een beeld van kunsthars massief gegoten . Meerder beschikbaar in diverse kleuren. Een trotse dame . geplaatst op een hardstenen sokkel.

trots 3/8

2019

Een trotse dame van gegoten kunsthars. 3/8  De serie bestaat uit verschillende kleuren. Deze is bruin / zwart gepatineerd. Geabstraheerd met weinig detail.

Summertime

2019

Een schilderij van 100x70 cm. Het doek is 3 cm dik. Artel doek. Geschilderd met acryl op linnen , Vele nuances rood oranje en geel. Abstract en kleurrijk. Direct op te hangen   VERKOCHT

Zonaanbidster 3/8

2019

Een beeld gemaakt van kunsthars. Dit is het derde gietsel. Elke keer  patineer ik het in een in een andere kleur. Kenmerkend is de voor mijn werk is de geabstraheerde vorm waarbij het detail ondergeschikt is.

blauw paard glas

2016

Een gestileerd blauw glazen paard . Techniek kilncasting. Geplaatst op een hardstenen sokkel. 

Het meisje, de reus en de tulpen.

2020

In 2018 waren de reuzen van "Royal de luxe" uit frankrijk te zien in de straten van Leeuwarden. De reuzen maakten veel indruk en inspireerden Pereboom tot het maken van dit schilderij.  Geschildert op linnen opgespannen canvas. Acryl en inkt. Ook beschildert aan de zijkant en direct op te hangen.

Chaos 1

2021

Het schilderij "Chaos 1" is een zeer kleurrijk abstract schilderij, met kleine fascinerende details. Als je langer naar het schilderij kijkt zie iedereen uiteenlopende objecten zoals dieren, landscappen, organische vormen en sommigen zien zelfs buitenaardse wezentjes in de vloeiende bewegingen en de kleine details. Het schilderij is gemaakt met vloeibare acryl. Het is geschilderd op een katoenen Artel doek van 40x80cm.  De zijkanten zijn ook beschilderd. Direct op te hangen.

Freedom 2

2021

Geinspireerd door de beweging en  de  controle die een skater over zijn lichaam moet hebben. De subcultuur, het solistische , de eigen stijl en het gevoel van vrijheid dragen bij aan deze straatsport. 

Girl on a swing 2

2021

Dit meisje op de schommel is geschilderd met acryl op een linnen doek. Een combinatie van figuratief met abstracte kleuren. Vrolijk en zomers,  Het doek is 70x 50 cm en 4 cm.dik Direct op te hangen en ook geschildert aan de zijkanten.

Het meisje en de tulpen1

2021

Dit werk is geschilderd op linnen. Een klein doek van 40x40. Het meisje kijkt met vewondering naar de tulpen in de tuin.  Acryl op linnen  met een ophangsysteem, Direct op te hangen.

Stier goud en zwart

2021

Deze stier is gemaakt van kunsthars. Het is een unicum. Ik maak veel stieren een vorm die me aanspreekt,  de kracht, de beweging en de eenvoud van de vorm passen bij mijn manier van werken.  Kunsthars is milieuvriendelijk materiaal wat na uitharding net zo hard als sten is, De beelden van kunsthars kunnen buiten geplaatst worden.  

Summertime and the living is easy 1

2021

Dit werk verbeeld de luchtigheid van de zomer. Mooi  weer, alles bloeit , het maakt het leven zoveel makkelijker.  Dit schilderij is geschilderd op een linnen doek van 65x85 cm. Acryl en lichtechte inkt. Klaar om op te hangen.

Torso klein glas

2021

Materiaal: gegoten glas transparant gekleurd Techniek: kiln casting Afmeting:  totaal hoog 21 cm, breed 8cm, diep 4cm. sokkel: travertijn hoog 4cm, breed 8 cm, diep 4cm.

Into the great wide open 2

2020

Een jongen op zijn fiets de wereld ontdekkend. Schilderij acryl en inkt in de serie "verbeelde schilderijen". Op een linnen doek van 50x60 cm. Direct op te hangen. VERKOCHT

Op stelten

2020

Een schilderij van 50 x60 cm. in de serie "Verbeelde schilderijen" De dames in retro stijl lopen op stelten, verheven boven de  planten. Geschilderd met acryl en inkt .De kleuren zijn helder en in meerdere lagen opgebracht.  Het schilderij is direct op te hangen. Linnen doek. VERKOCHT

op weg

2020

Twee kinderen dapper op weg  naar..... Schilderij acryl en inkt, Geschilderd op een linnen doek. Direct op te hangen / 60x50 cm. VERKOCHT

The colors of autumn

2020

Dit schilderij is geinspireerd op de kleuren van de herfst en het dansen van de herfstbladeren. Sfeervol en dromerig. Bij het abstract schilderen start ik zonder een duidelijk beeld voor ogen . Ze ontstaan.Het linnen doek is opgespannen op een houten, aluminium frame.(Artel doek) . De zijkanten zijn ook  beschilderd. het is direct op te hangen.

Wintertime

2020

Een schilderij geinspireerd op de kleuren van de winter. Abstracte schilderijen maakt Hanneke zonder een vooropgezet plan. Hierbij tracht ze een schilderij te maken wat in haar ogen een balans heeft in kleur , textuur en vorm. Dit schilderij is geschilderd op masonite en ingelijst in een aluminium lijst van 2x2cm. Barth lijst. Aluminiumkleurig.

Boy in the jungle 1

2019

Een schildeij van 55x70 cm. Een jongentje dat in zijn verbeelding een  heel gewaagd avontuur in de jungle beleefd. Geschilderd met acryl en inkt op linnen . Direct op te hangen 

Girl on a swing

2019

Een schilderij van 55x75cm. Geschilderd op linnen doek. Olieverf. De gele tulpen en  het meisje op de schommel geven een gevoel van: De lente begint , we gaan naar buiten . Vrijheid. Direct op te hangen  

Jongen op een schommel

2019

Een schilderij in olieverf geschilderd op linnen . Afmeting 50 x70 cm. Een combinatie van abstract en figuratief. Onderdeel  van de serie "Verbeelde schilderijen".  Deze schilderijen worden in overleg met de opdrachtgever gemaakt. Mocht u uw kinderen, kleinkinderen  of een voor u belangrijk iets of iemand  in een schilderij willen laten verwerken neem dan vrijblijvend contact op. Met uw fotomateriaal, een korte toeliching en de fantasie van de kunstenaar kan een persoonlijk en uniek kunstwerk gemaakt worden  

Torso turkoois

2019

Een torso van semi transparant glas. Ovengevormd glas, Glasfusing en slumping, Geplaatst op een hardstenen sokkel. De klauren zijn in meer of mindere mate transparant. Kleine details aangebracht. Het glas is 6 mm dik.   

zittend 2/8

2019

Een zittend figuur van massief gegoten kunsthars. Dit beeld wordt in serie gemaakt in een beperkte oplage . De kleuren zijn verschillend. Geabstraheerd met beperkte uitwerking van de details.

zonder titel

2019

Een grote zittende dame . Gemaakt van kunsthars en marmerpoeder. Eenmalig. Dit beeld is opgebouwd uit voornamelijk hoekige vormen en op sommige plaatsen afgerond. Zij is 65 cm hoog. Kan onder alle weersomstandigheden buiten geplaatst worden. VERKOCHT

glaspaneel turkoois

2016

Glas en glaskorrels zijn op het blanke glas aangebracht en verschillende keren gestookt op verschillende temperaturen. Dit maakt dat door de lichtinval het glas verieert in kleur en schittering. Het glasobject staat op een hardhouten sokkel. De sokkel is 13.5cmx6x2.5cm.De afmeting is de totale afmeting inclusief sokkel VERKOCHT

Ritme

2016

Een beeld van witte albast. De albast is wit en enigzins doorschijnend. Afwisselend ronde en hoekige vormen. 

Torso serpentijn

2016

Een torso van serpentijn . Geplaatst op een hardstenen sokkel. Nadruk ligt op ronde en strakke vormen. Sokkel is 16x12x6cm.

uiltje

2016

Techniek kilncasting gegoten glas. Dikte van het glas is 4cm. Geplaatst op hardstenen sokkel.Hoogte sokkel 6cm ,