Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De kus

De Kus is een glazen beeld gemaakt met de techniek kilncasting9 ovengevormd glas) Dit is te vergelijkebn met bronsgieten alleen je smelt het glas in de mal en het beeld zit 3 tot 12 dagen in de glasoven. Gemaakt van drie verschillende blauwe tinten glas.  Het is transparant en driedimensionaal. Het beeld wordt meerdere malen gegoten in verschillende kleuren.

€550,00

Stiertje 1/8

Een klein stiertje met veel beweging in het lijf . Strakke vorm . Massief gegoten in kunsthars . Kleur blauw/zwart. Geplaatst op een hardstenen sokkel.

€260,00

glazen schaal blauw

Glasfusing De schaal is gemaakt van gefused glas Het glas is 6 mm dik, 39 cm. doorsnee en 7 cm. hoog  Een echte blikvanger met prachtige tinten blauw, bruin en gebroken wit, beige.

€185,00

glazen schaal ochtendgloren

Glazen schaal , Gefused en daarna gebogen . De glazen schaal is afwasbestendig en voedselveilig. Het is 100% glas en ovengevormd. Eigen ontwerp en eenmalig( unicum). Het turkooise deel is transparant met kleine luchtbelletjes (wat een sprankelend effect geeft) en de oranje/geel/bruine  baan is niet transparant Mijn glas wordt gestookt met stroom wat met zonnenergie is opgewekt.       

€185,00

De melkboer 2

Uit de serie Verbeelde Schilderijen . Schilderij met een melkbus, koeien en klompen. Friese klompen omdat Friesland bekend staat om zijn Friese stamboekkoeien. De koeien zijn klein omdat de veestapel moet krimpen. Kleiner koeien is misschien een idee . Acrylschilderij op linnen canvas, direct op te hangen . Mijn verbeelde schilderijen zijn deels vrij werk en in opdracht. Met uw fotomateriaal en mijn fantasie . Heeft u vragen dan graag een mail. Gratis verzending binnen Europa. Rest van de wereld 100 euro extra verzendkosten.

€600,00

Girl on a swing 1

Een klein schilderijtje van 30 x30 cm. Geschilderd met acryl en inkt op een katoenen canvas. Een minimalistisch landschap opgezet met veel kleurnuances. Het meisje op de schommel staat voor vrijheid. Uit de serie Into the great wide open, Gratis verzending binnen Nederland

€150,00

Mooie auto

Dit schilderij is geschildert  met acryl en inkt. Met een vleugje humor. Direct op te hangen. Linnen canvas 60 x40 cm. Een dag op stap met de nieuwe auto.

€600,00

wandobject groen

Wandobject van gefused glas . Hangt 2 cm van de wand waardoor de kleuren van het glas als schaduw op de muur te zien zijn, afhankelijk van de lichtinval.  

€110,00

Borstbeeld

Een borstbeeld van serpentijn op een hardstenen sokkel. de sokkel is h6xb13xd8.  

€550,00

wandobject rood

Wandobject van gefused glas. Het hangt 2 cm van de wand af zodat het licht gaat spelen met de kleuren.

€110,00

glazen hanger met spang

Glazen hanger met spang . Glasfusing. 6mm dik. Afmeting zie foto.

€20,00

glazen hanger met spang

Glazen hanger met spang. Gefused glas . 6mm. dik. Afmeting zie foto. 

€20,00

glazen hanger met spang

Glazen hanger met spang , gefused glas. Dikte glas 6mm. Afmeting zie foto.

€20,00

glazen hanger met spang

Glazen hanger met spang, gefused glas . Dikte 6mm. Afmeting zie afbeelding  

€20,00

glazen oorbellen

Glazen oorbellen . techniek glasfusing . glasdikte 6mm.

€22,50

glazen oorbellen

Glazen oorbellen. De oorhaakjes zijn van chirurgisch staal. Elk paar is uniek. Techniek glasfusing

€22,50

glazen oorbellen

Glazen oorbellen . Techniek glasfusing. De hanger zijn van chirurgisch staal en nikkelvrij. Amberkleurig

€22,50

Glazen oorbellen

Oorbellen van gefused glas. Nikkelvrij chirurgisch staal. De oorbellen zijn niet identiek maar hebben wel dezelfde kleurcombinatie en afmeting. Afmeting zie foto

€22,50

hanger glas met spang

Glazen hanger met spang. Glasfusing. 6mm dik 

€20,00

hanger met spang

Glazen hanger met spang, 6mm. dik Gefused glas

€20,00

Hoepelvrouwtje

Een klein bronsje op een hardstenen sokkel. Sokkel 5x5x6cm. Groen/bruin gepatineerd

€375,00

Hoepelvrouwtje 2

Een bronsje met veel beweging. Hardstenen sokkel . Sokkel 5x5x6cm.  Zusje van het andere hoepelvrouwtje.  

€375,00

manchetknopen glazen

Gefusede glazen manchetknopen. Donkerblauw, paars

€28,00

oorbellen

Glazen oorbellen. Techniek glasfusing. De oorhaakjes zijn van chirurgisch staal.

€22,50

oorbellen

Oorbellen van gefused glas. Het glas is 6mm. dik.  Oorhangers zijn van chirurgisch staal. Elk paar is uniek .

€22,50

oorbellen glas

Glazen oorbellen. Techniek glasfusing. Elk paar is uniek . Dikte van het glas 6mm.

€22,50

oorbellen glas

Gefusede glazen oorbellen , nikkelvrij chirurgisch staal

€22,50

oorbellen glas

Oorbellen van gefused glas. Nikkelvrij chirurigsch staal . De kleur van de oorbellen is niet identiek maar heeft wel dezelfde kleurcombinatie en afmeting. Afmeting zie foto. gratis verzending 

€22,50

oorbellen glas

Glazen oorbellen . Hoofdkleur rood . Chirurgisch staal nikkelvrij. Het glas is gefused

€22,50

oorbellen glas (sieraden)

Glazen oorbellen, gefused glas. Chirurgisch staal, nikkelvrij  

€22,50

Ritme

Een beeld van serpentijn op een hardstenen sokkel. Er zit m.i duidelijk een ritme in.

€850,00

schaal glas amber

Glazen schaal , glasfusing , amberkleurig transparant , opaak wit en verschillende andere glaspoeders, voedselveilig en afwasbestendig,  een eigen uniek ontwerp ,  doorsnee 40 cm. 6mm. dik glas .    

€185,00

Stier

Een stier van serpentijn met krachtige vormen.Geplaatst op een hardstenen sokkel. Unicum.

€1650,00

staand

Staand een strak beeldje van gegoten glas. De mal wordt met glas in de oven uitgestookt.(kilncasting). Het is een roodbruine kleur glas. Door het lichtinval verandert  de kleur van het glas gedurende de dag. Op hardstenen sokkel.

€425,00

baby

gegoten glas (kiln casting) De baby is aan de achterkant uitgespaard en is hierdoor aan de voorkant zichtbaar. Verlijmd op hardstenen sokkel

€400,00

oorbellen

Glazen oorbellen van gefused glas . Nikkelvrij chirurgisch staal. De kleur van de oorbellen is niet identiek maar heeft wel dezelfde kleurcombinatie en afmeting.Afmeting zie foto.Gratis verzending   

€17,50

oorbellen glas

Oorbellen van gefused glas. Nikkelvrij chirurgisch staal. De kleur van de oorbellen is niet identiek  maar heeft wel dezelfde kleurcombinatie en dezelfde afmeting. Afmeting zie foto. Gratis verzending

€17,50

paard

Een bronzen paardje op een hardstenen sokkel die nieuwsgierig achterom kijkt. Te zien  bij galerie Pereboom te Oudehorne.

€850,00

oorbellen

Oorbellen van glas. De oorhangers zijn van chirurgisch staal en nikkelvrij. gratis verzending.

€17,50

Dutch like skating 3

 Een kenmerkend iets voor Friesland zeilen in de zomer en schaatsen in de winter.  Gemaakt op een originele houten schaats en afgewerkt met wielen, kunsthars en gouden en zwart acryl. Het zeil is gemaakt van gefused blauw wit glas met een relief erin.   

€260,00

Orange landscape

Geschilderd op populieren multiplex 15 mm. dik Zijkanten ook beschilderd.  Vooerzien van een uv, zijdeglans,  protected vernis.Voorzien van ophangsysteem.

€250,00

Spelevaren glas

Een beeld van gegoten glas . Glasdikte 3.5 cm. Amberkleurig.Op hardstenen sokkel.

€750,00

Torso serpentijn

Een torso van Iraans serpentijn. Geplaatst op een gepolijste hardstenen sokkel. De steen is oker, rood en bruin. Afmeteing sokkel  h 4, b20,d 10 cm.

€1100,00

glazen schaal veren

Glasfusing , Het glas wordt bewerkt met diverse glaspoeders en een speciaal medium . Daarna wordt het versmolten tot een dikte van 6mm. Om het gewenste efect te krijgen bewerk en stook ik het g;las meerdere malen . Ben ik tevreden over het ontwerp dan wordt het rond gesneden glas gebogen in een mal. Het glas kan gewoon afgewassen worden en is 100% voedselveilig. Te zien bij Galerie Arthuus te Loenen doorsnee 40 cm.  dikte 6mm.

€220,00

trots 2/8

Een beeld van kunsthars massief gegoten . Meerder beschikbaar in diverse kleuren. Een trotse dame . geplaatst op een hardstenen sokkel.

€280,00

trots 3/8

Een trotse dame van gegoten kunsthars. 3/8  De serie bestaat uit verschillende kleuren. Deze is bruin / zwart gepatineerd. Geabstraheerd met weinig detail.

€280,00

zittend 3/8

Een sculptuur van een zittende vrouw. Gezocht is naar een ritme in de vorm. Dit is de derde van een serie van acht. Het beeld is zachtgroen, turkoois en oker gekleurd. Kenmerkend voor mijn beelden is de vereenvoudiging van de vorm. Strakkere vlakken afgewisseld met rondere vormen.

€260,00

Zonaanbidster 3/8

Een beeld gemaakt van kunsthars. Dit is het derde gietsel. Elke keer  patineer ik het in een in een andere kleur. Kenmerkend is de voor mijn werk is de geabstraheerde vorm waarbij het detail ondergeschikt is.

€600,00

ijsvogel 3 glas

Techniek kilncasting dwz. dat het glas in een mal in een speciale glasoven wordt uitgesmolten. Het glas is verlijmd op een hardstenen sokkel. Het glas is in meer of mindere mate transparant. 

€450,00

blauw paard glas

Een gestileerd blauw glazen paard . Techniek kilncasting. Geplaatst op een hardstenen sokkel. 

€675,00

zittend 2

Een beeld van kissii steen( Kenia) . Een harde steen die lastig te bewerken is maar een prachtige kleur.

€975,00

Meisje op schommel 2

Een meisje op een schommel . Schommelen geeft een gevoel van vrijheid. Geschilderd op een katoenen doek van 30x30 cm. Zijkanten ook geschilderd, Direct op te hangen. Olieverf.

€150,00

Skater 3

Geinspireerd door de beweging en het gevoel van vrijheid, Een combinatie van figuratief en abstract. Een schilderij met acryl geschilderd  op een katoenen canvas van 30x40 cm. en 2 cm. dik. Voorzien van een semi gloss vernis.Direct op te hangen.

€220,00

The ocean 3

Een smal schilderij, acryl op multiplex populeren hout. Gemaakt met vloeibaar acryl, Direct op te hangen.

€75,00

Chaos 1

Het schilderij "Chaos 1" is een zeer kleurrijk abstract schilderij, met kleine fascinerende details. Als je langer naar het schilderij kijkt zie iedereen uiteenlopende objecten zoals dieren, landscappen, organische vormen en sommigen zien zelfs buitenaardse wezentjes in de vloeiende bewegingen en de kleine details. Het schilderij is gemaakt met vloeibare acryl. Het is geschilderd op een katoenen Artel doek van 40x80cm.  De zijkanten zijn ook beschilderd. Direct op te hangen.

€1000,00

Freedom 2

Geinspireerd door de beweging en  de  controle die een skater over zijn lichaam moet hebben. De subcultuur, het solistische , de eigen stijl en het gevoel van vrijheid dragen bij aan deze straatsport. 

€1450,00

Girl on a swing 2

Dit meisje op de schommel is geschilderd met acryl op een linnen doek. Een combinatie van figuratief met abstracte kleuren. Vrolijk en zomers,  Het doek is 70x 50 cm en 4 cm.dik Direct op te hangen en ook geschildert aan de zijkanten.

€1050,00

Het meisje en de tulpen1

Dit werk is geschilderd op linnen. Een klein doek van 40x40. Het meisje kijkt met vewondering naar de tulpen in de tuin.  Acryl op linnen  met een ophangsysteem, Direct op te hangen.

€440,00

Stier goud en zwart

Deze stier is gemaakt van kunsthars. Het is een unicum. Ik maak veel stieren een vorm die me aanspreekt,  de kracht, de beweging en de eenvoud van de vorm passen bij mijn manier van werken.  Kunsthars is milieuvriendelijk materiaal wat na uitharding net zo hard als sten is, De beelden van kunsthars kunnen buiten geplaatst worden.  

€1400,00

Summertime and the living is easy 1

Dit werk verbeeld de luchtigheid van de zomer. Mooi  weer, alles bloeit , het maakt het leven zoveel makkelijker.  Dit schilderij is geschilderd op een linnen doek van 65x85 cm. Acryl en lichtechte inkt. Klaar om op te hangen.

€1450,00

Torso klein glas

Materiaal: gegoten glas transparant gekleurd Techniek: kiln casting Afmeting:  totaal hoog 21 cm, breed 8cm, diep 4cm. sokkel: travertijn hoog 4cm, breed 8 cm, diep 4cm.

€250,00